Giv uønskede ”gæster” de sværeste arbejdsbetingelser
Ønsker du at sikre din virksomhed eller dit hjem effektivt mod tyveriforsøg og indbrud, er det en god idé at investere i et professionelt alarmsystem – evt. med adgangskontrol.

Den præventive effekt
Følgerne efter et indbrud kan gøre stor skade på din virksomhed i form af ødelæggelser og produktionstab. Det kan også skabe utryghed blandt medarbejderne og angst for at møde uvedkommende på arbejdspladsen. Eller derhjemme for den sags skyld.

Selvom det ikke altid er let at holde tyvene væk, kan et alarmsystem have en stærk, præventiv effekt. Og det alene kan være med til at holde uønskede gæster væk.

Dansk Video Sikkerhed fører mange forskellige typer alarmer, adgangskontrol samt dørtelefoni både med og uden billede. Lad os hjælpe med at afdække dine behov og sikre, at du får lige netop den løsning, der passer dig.

Vi binder dig ikke
Som kunde hos Dansk Video Sikkerhed behøver du ikke blive bundet af en abonnementsløsning. Det betyder, at du godt kan spare penge uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Vi sørger for at sammensætte lige præcis den alarmløsning, der vil være gavnlig i din specifikke situation.

Styr det hele fra mobilen
Vores alarmer er udviklet med en lang række features, der kan hjælpe dig i en travl hverdag. Via en smart app kan du nemlig ikke alene styre selve alarmen. Du kan også styre både lys, varme, el og garage. Alt sammen fra mobilen.

Smart Appʼen fungerer ganske enkelt som en fjernbetjening af almindelige sikringsfunktioner. Du kan eksempelvis til- og frakoble  alarmen, se alarmens status, få besked når børnene kommer hjem og få alarm direkte ved indbrud eller brand. Derudover kan Smart Appʼen som sagt også bruges til at aktivere smarte hjemmestyringsfunktioner som fx lysstyring, strømstyring og varmestyring m.m.

Du er velkommen til at booke et besøg af en af vores sikkerhedskonsulenter. Så kommer vi ud og fortæller om dine muligheder.

Adgangskontrol
Har du brug for en effektiv løsning til at skelne mellem velkomne og ubudne gæster, så er elektronisk adgangskontrol løsningen. De nyeste løsningerne er blevet både enklere, bedre og billigere. Du kan følge med online, lige som du nemt kan opsætte brugere, medarbejdere, lukketider, åbningstider, helligdage osv.

Flere muligheder. Mere fleksibilitet.
Elektroniske låse og adgangskort giver meget større muligheder og fleksibilitet end traditionelle låse og nøgler. Og et ADK-anlæg er tilmed væsentligt nemmere at skalere og udbygge.

Adgangskontrollen kan leveres i mange former og størrelser, men består typisk af kortlæsere, tastaturer, låse, kontrolenhed og brugerflade.

Med et ADK-anlæg er det nemt og hurtigt at fjerne og tilføje adgangskort. Du kan også nemt ændre rettigheder – for eksempel adgang til forskellige områder, tidspunkter osv.

Forbedret overblik
Adgangskontrol giver et detaljeret overblik over trafikken til og fra  bygninger og lokaler, hvilket kan anvendes til optimering af faciliteterne. Systemet kan hurtigt omprogrammeres, hvis der skulle opstå behov for ændringer af nøglekort mm.

Det hele administreres fra én central brugerflade. Her kan du også tilgå loggen med historik over alle hændelser og aktiviteter.

Dørtelefoni
Dørtelefoner og dørkoder med døråbning er en tryg og smidig løsning, der giver beboerne kontrol over, hvem der får adgang til ejendommen – og gør det lettere for gæster at finde vej.

Som indehaver af en dørtelefon med kamera kan du se, hvem der ringer på døren. Kameraet aktiveres ganske enkelt, når nogen ringer på døren. Det er en nem måde at sikre, at ingen ubudne gæster får adgang.

Kan vi hjælpe dig?

Har du brug for råd og vejledning, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud, så ring til os.

60 45 11 11

Du kan også udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.