Tryghed til private og mindre virksomheder

Vi fører forskellige typer alarmer, adgangskontrol samt dørtelefoni både med og uden billede.

Med vores professionelle rådgivning til både private og erhverv, afdækker vi dine behov og sikrer at du får lige netop det system, som passer dig.

Ingen bindende abonnementer

Dansk Video Sikkerhed tilbyder alarmløsninger uden bindende abonnement. Det er en god løsning for dig, der gerne vil spare penge, men som stadig ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

God indbrudsbeskyttelse er en vigtig investering

At investere i et alarmsystem kan være en god idé, hvis du ønsker at sikre din virksomhed eller dit hjem mod tyveriforsøg og indbrud. Selvom det ikke altid er let at holde tyvene væk, kan et alarmsystem alligevel have en stærk, præventiv effekt.

Følgerne efter et indbrud kan gøre stor skade på din virksomhed i form af ødelæggelser og produktionstab. Det kan også skabe utryghed blandt medarbejderne samt angst for at møde uvedkommende på arbejdspladsen.

Vi sørger for at sammensætte lige præcis den alarmløsning, der vil være gavnlig i din specifikke situation.

Smartstyring er kommet for at blive

Vores alarmer er udviklet med en lang række features, der kan hjælpe dig i en travl hverdag.
Et alarmsystem fra Dansk Video Sikkerhed beskytter hjemmet eller virksomheden og kan tilmed styre både garage, lys, varme og el.

Smart Appʼen fungerer som fjernbetjening af almindelige sikringsfunktioner for eksempel til- og frakobling af alarmen, se alarmens status, få besked når børnene kommer hjem, få alarm direkte ved indbrud eller brand. Derudover kan Smart Appʼen også bruges til aktivering af smarte hjemmestyringsfunktioner herunder lysstyring, strømstyring og varmestyring m.m.

Få besøg af en af vores sikkerhedskonsulenter og hør mere om dine muligheder.

Adgangskontrol

Løsningerne for elektronisk adgang er blevet enklere, bedre og billigere.
Elektronisk adgangskontrol skelner effektivt mellem velkomne og ubudne gæster. 

Følg med i dit system online og opsæt brugere, medarbejdere lukketider, åbningstider, helligdage osv.

Elektroniske låse og adgangskort giver meget større muligheder og fleksibilitet end traditionelle låse og nøgler, og et ADK-anlæg er tilmed væsentligt nemmere at skalere og udbygge.

En adgangskontrol-løsning kan leveres i mange former og størrelser, men
består typisk af kortlæsere, tastaturer, låse, kontrolenhed og brugerflade.

Den store fleksibilitet, der er indbygget i ADK-anlæg, giver mange muligheder. Det er nemt og hurtigt at fjerne og tilføje adgangskort, og ikke mindst at ændre rettigheder, for eksempel adgang til forskellige områder, tidspunkter osv.

Adgangskontrol giver et detaljeret overblik over trafikken til, fra og i bygninger og lokaler, hvilket kan anvendes til optimering af faciliteterne. Systemet kan hurtigt omprogrammeres, hvis der skulle opstå behov for ændringer af nøglekort mm. Det hele administreres fra én central brugerflade. Her kan man også tilgå loggen med historik over alle hændelser og aktiviteter.

Alt i alt giver adgangskontrolanlæg væsentlige fordele, der i sidste ende handler om sikring af værdier og mennesker samt en øget tryghed for medarbejdere.

 

Dørtelefoni

Dørtelefoner og dørkoder med døråbning er en tryg og smidig løsning, der giver beboerne kontrol over, hvem der får adgang til ejendommen – og gør det lettere for gæster at finde vej.

Som indehaver af en dørtelefon med kamera kan du se, hvem der ringer på døren. Kameraet aktiveres, når nogen ringer på døren. En praktisk og enkel måde at skabe tryghed på.

Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os for rådgivning eller et gratis uforpligtende tilbud.
+45 60 45 11 11

Du kan også udfylde formularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig