Her får du det, som du vil ha’ det
Nogle har brug for en meget omfattende løsning. Andre kan nøjes med mindre. Hos Dansk Video Sikkerhed bliver du ikke presset ned i en standardløsning. Vi skræddersyer altid lige akkurat den løsning, du har brug for – uanset om det er derhjemme eller i virksomheden.

Vi har mange års erfaring i at skabe tryghed
I Dansk Video Sikkerhed har vi mange års erfaring med videoovervågning, alarmer og adgangskontrol til både erhverv og private. Vi har adgang til de absolut bedste produkter på markedet, og med vores lange erfaring sørger vi for, at du får den rigtige løsning. Hver gang. Og da vi har nogle gode indkøbspriser, kan vi sikre, at prisen er lige så skarp, som løsningen.

Altid i alarm
Vi lever og ånder for alt, der har med overvågning og sikkerhed at gøre. Vi er dedikerede, engagerede og går altid den ekstra mil for at opnå det bedste resultat. Ganske enkelt fordi vi ikke kan lade være.

Fortæl os om dit projekt, så står vi klar med rådgivning. Har du brug for inspiration, tilbyder vi selvfølgelig også en gratis gennemgang hos dig. Det manglede bare andet.

Hos Dansk Video Sikkerhed får du altid:

  • Høj kvalitet til markedets bedste priser
  • Hurtig og effektiv service
  • Mulighed for telesupport alle hverdage mellem kl. 8 – 16
  • Montering og servicering af vores egne teknikere

Vi glæder os til at møde dig.

Kan vi hjælpe dig?

Har du brug for råd og vejledning, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud, så ring til os.

60 45 11 11

Du kan også udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.