Videoovervågning giver tryghed og overblik
Vil du sikre din virksomhed eller dit hjem mod indbrud og anden kriminalitet, er en professionel installeret videoovervågning en stærk løsning.

Dansk Video Sikkerhed tilbyder mange forskellige typer videoovervågning til både private og virksomheder. Og takket være den digitale teknologi, kan du få overvågning i høj billedkvalitet til en billig pris.

Mulighederne er mange
Videoovervågning er en ideel løsning, hvis du ønsker at overvåge bygninger og minimere risikoen indbrud og hærværk. Men også indvendigt kan videoovervågning være med til at øge trygheden. Videoovervågning kan mindske svind og forhindre medarbejdergrupper i at blive mistænkeliggjort. Samtidig kan indendørs videoovervågning bruges til at kortlægge trafikken i bygninger og dermed optimere brugen af faciliteter.

Videoovervågning er velegnet til blandt andet boliger, butikker, kontorer, industri samt skoler og andre institutioner.

Lad os hjælpe med den helt rigtige løsning
Dansk Video Sikkerhed leverer videoovervågning til alle behov og situationer. Har du brug for fast overvågning af bygninger? Ønsker du overvågning og identifikation af personer? Har du brug for en løsning, der ved hjælp af videoanalyse kan tælle kunder og læse nummerplader? Eller kan overvåge medarbejdergrupper?

Mulighederne er mange, og vi tilbyder derfor mange forskellige typer af videoovervågning. For os er det vigtigt at levere den helt rigtige løsning, som passer lige netop dine behov. Lad os få en snak om dine behov, så giver vi gerne et helt uforpligtende tilbud.

Tag overvågningen med på mobilen
Med Remote Access kan du overvåge dine kameraer fra mobilen. Uanset om du befinder dig i København eller i Køln. Det giver ekstra tryghed, både når du er på farten og på ferie.

Har du flere systemer kan du samle dem, så du får det fulde overblik over alle dine kameraer på en gang.

Få styr på beviserne
Har du brug for at kunne verificere indbrud, hærværk eller svind, kan overvågningssystemerne udstyres lokalt med monitor eller optagefunktion. Overvågningen kan være hændelsesstyret, ligesom systemerne kan fjernovervåges.

Trænger dit sikkerhedssystem til en opgradering?
Har du et lidt ældre sikkerhedssystem, som trænger til en opgradering, kan vi med vores hybridløsninger tilføre ny digital teknologi i din eksisterende installation. Resultatet er en væsentlig bedre billedkvalitet til en pris, der er væsentligt billigere end at skifte hele systemet.

Lad os tage et uforpligtende møde og høre om dine behov.

Kan vi hjælpe dig?

Har du brug for råd og vejledning, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud, så ring til os.

60 45 11 11

Du kan også udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.